Food2019-03-19T15:43:30+00:00

Onze openingstijden:
ma t/m do: van 16.00 t/m 01.00u
vr: van 16.00 t/m 02.00u
za: van 14.00 t/m 02.00u
zo: van 14.00 t/m 00.00u

Food

Bojangles is zeven dagen per week geopend en je kunt er dagelijks genieten van een hapje eten, een borrel of een speciaalbiertje. Er wordt gewerkt met huisgemaakte producten zoals garlic bread en de speciale Bojangles burger. Daarnaast zijn er ook diverse ambachtelijke producten zoals de overheerlijke brownie en wisselende seizoensgerechten. Uniek aan eten bij Bojangles zijn de vele toppings en sauzen waaruit je kunt kiezen. Stel dus zelf je hamburger  samen! De eigengemaakte Bojangles saus behoort hier tot de favorieten!

Je kunt relaxed zitten zowel met 2 personen als met een groep. Ook aan de kinderen is gedacht want er is een speciale kidscorner. Gerechten waar je van kunt komen smullen zijn onder andere spare-ribs en hamburgers. Voor de kids zijn deze gerechten te bestellen in kleinere porties. Natuurlijk is een hapje eten ook te combineren met een potje biljarten, poolen of darten.

Dus kom ook eens “easy & nice” eten en genieten van top kwaliteit gangbare producten en gerechten bij Bojangles. Ps. Ook elke vegetariër heeft bij ons een ruime keuze en geniet net zo als ieder ander.

Er is altijd wel een goed moment om “easy & nice” te komen genieten van heerlijk food en lekkere drankjes!

BEKIJK HIER ONZE BUFFET ARRANGEMENTEN
BEKIJK HIER METEEN ONZE MENUKAART
RESERVEER HIER JE TAFEL EN KOM LEKKER EEN HAPJE ETEN!